top of page

Family Life

Public·47 members

Evdə istirahət etdiyim zaman bəzən telefondan istifadə edərək gündəlik rutindən bir qədər uzaqlaşmaq istəyirəm. Mənim üçün əsas məsələ çoxlu menyular və mürəkkəb funksiyalar arasında vaxt itirməməkdir, çünki sadəcə qısa müddət ərzində rahat şəkildə məşğul olmaq istəyirəm. Azərbaycanda mobil telefondan belə istifadə üçün uyğun internet seçimlərini müqayisə edərkən hansı detallara əvvəlcədən baxmaq daha yaxşıdır?

9 Views

Boş vaxtda mən adətən telefonda uzun-uzadı nəsə axtarmağı sevmirəm. Daha çox daxil olub bir neçə dəqiqə baxa biləcəyim, menyusunda it-bat olmayacağım rəqəmsal səhifələrə üstünlük verirəm. Xüsusilə Azərbaycan auditoriyası üçün nəzərdə tutulan variantlarda məlumatların rahat başa düşülməsi məncə vacibdir. Bu baxımdan ünvanına da nəzər salmaq mümkündür. Mən platformanı qiymətləndirərkən mobil versiyaya, səhifələrin quruluşuna və əsas bölmələrin nə qədər asan tapıldığına diqqət edərdim. Çünki gözəl dizayn hər şey demək deyil. Əgər istifadəçi hər addımda “indi hara keçməliyəm?” deyə düşünürsə, istirahət bir az yorucu prosesə çevrilir. :) Məncə, yaxşı rəqəmsal platforma mümkün qədər aydın və rahat olmalıdır. Yeni seçim axtaranlar bu səhifəni də digər alternativlərlə müqayisə edə bilərlər. Hər hansı xidmətdən istifadə etməzdən əvvəl isə şərtləri diqqətlə oxumaq ən düzgün addımdır.

bottom of page